Inwoners Besteo

Inwoners Besteo

Inwoners Best en Omgeving

Om het laatste nieuws goed voor en door inwoners van Best en omgeving te laten plaatsvinden ben ik dit blog gestart. Suggesties altijd welkom. Voor meer evenementen kunt u terecht op www.inwonersbestenomgeving.nl/evenementen.

23 juni|Rock ’n Grill met Vera Zané op het terras @POPEI

JuniPosted by Diana Thu, June 08, 2017 20:26:54

Hoezo komkommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar van 23 juni t/m 8 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 23 juni komt singer-songwriter act Vera Zané. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

Vera Zané is een singer-songwriter-act ontstaan vanuit de wortels van het Rock City Institute in Eindhoven. Eerder waren zij al te zien in een overvolle Effenaar, op het internationaal programmerende ThissFest in Den Haag en stonden ze op het podium in Berlijn. Ook waren ze te beluisteren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in 2015 en openingsact van het Bevrijdingsfestival 2016 in Brabant.

Door de persoonlijke benadering, de intieme sfeer en het verhaal is Vera Zané een unieke ervaring om mee te maken.

BBQ en bier, vitamines en cocktails… voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill! Van een beefburger, saté, garnalen en speciaal biertjes, tot dipgroenten met sausjes, fruitsalade, quinoa burger, aardbeien Mojito en smoothies.


Meer informatie: www.popei.nl  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.