Inwoners Besteo

Inwoners Besteo

Inwoners Best en Omgeving

Om het laatste nieuws goed voor en door inwoners van Best en omgeving te laten plaatsvinden ben ik dit blog gestart. Suggesties altijd welkom. Voor meer evenementen kunt u terecht op www.inwonersbestenomgeving.nl/evenementen.

Lazy Sonnie Afternoon editie 4 juni 2017

JuniPosted by Diana Tue, May 23, 2017 16:24:00

Het wordt een mooie Pinksterdag bij Lazy Sonnie Afternoon deze 4e juni. Met een reizende verhalenverteller uit de USA als hoofdact en een fingerstyle-gitaris uit Sint Oedenrode.

RYAN M. BREWER

Getalenteerde free range americana singer-songriter.
Je kunt singer-songwriter Ryan M. Brewer het best omschrijven als een reizende verhalenverteller.
In zijn nummers gaat de meeste aandacht uit naar zijn teksten en hij zweeft daarbij door verschillende genres. Brewer snijdt een breed scala onderwerpen aan, zoals existentiële verwarring, politieke ontgoocheling en worsteling met geloof en liefde. Een echte aanrader. DENNIS VAN DER SANDEN

Dennis van der Sanden heeft altijd al een passie voor muziek gehad. Op zijn 16e ontdekte hij Tommy Emmnuel en zijn “fingerstyle” gitaar stijl. Dennis was meteen weg van deze stijl en vanaf dat moment heeft hij zich gespecialiseerd in deze techniek, terwijl hij luisterde naar Tommy Emmanuel, Chet Atkins en Meryl Travis. Ieder vrij moment grijp Dennis aan om zijn techniek te verbeteren. Tegenwoordig bespeelt Dennis regelmatig zijn gitaar op festivals of andere evenementen.

Aanvang / toegang

· Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

· De zaal is vanaf 15.00 uur open.

· We vragen geen entree maar vragen tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar. Wij hopen uiteraard op een gulle gift om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken.

· De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Specials
Noteer ook alvast 18 juni en 3 september in je agenda. Op zondagmiddag 18 juni er een speciaal optreden met de New Yorkse Annie Keating, die in oktober 2015 al een spetterend optreden verzorgde bij Lazy Sonnie Afternoon. Deze special kun je niet missen.
En op 3 september het Lazy Sonnie Afternoon Festival met een 5-tal bands.

Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de agenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.

We zien je weer graag op zondagmiddag 4 juni in Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.  • Comments(0)//blog.inwonersbestenomgeving.nl/#post1328