Inwoners Besteo

Inwoners Besteo

Inwoners Best en Omgeving

Om het laatste nieuws goed voor en door inwoners van Best en omgeving te laten plaatsvinden ben ik dit blog gestart. Suggesties altijd welkom. Voor meer evenementen kunt u terecht op www.inwonersbestenomgeving.nl/evenementen.

EEN VERHAAL OVER BROEDERSCHAP, LIEFDE EN LOYALITEIT

Laatste NieuwsPosted by Diana Tue, May 23, 2017 15:52:49

EEN VERHAAL OVER BROEDERSCHAP, LIEFDE EN LOYALITEIT MET ALS RODE DRAAD DE VERNIETIGENDE KRACHT VAN DE TWEEDE WERELDOORLOG.

Begin oktober beleef je dit spektakelstuk tijdens een van de 4 voorstellingen op ons park. Nog nooit speelden wij een voorstelling met zo'n indrukwekkend decor. En ja daar zit een vliegtuig in!

Koop je tickets via https://www.bevrijdendevleugels.com/en-toen-was-het-oorlog


DE KAARTVERKOOP IS GESTART!

De repetities zijn in volle gang, de speeldata zijn bekend, we hebben er zin in! 6, 7 en 8 oktober kunt u de indrukwekkende voorstelling 'En toen was het oorlog' bezoeken. Op 4 oktober is er zelfs een Try Out voorstelling met een gereduceerd tarief. Meer informatie en tickets via https://www.bevrijdendevleugels.com/en-toen-was-het-oorlog

'En toen was het oorlog...' vertelt het verhaal van twee boezemvrienden, Raf McCawley en Danny Walker, die beiden gevechtsvlieger zijn bij de US Air Force. Van jongs af aan zijn ze al beste vrienden en samen doorlopen ze de opleiding om hun officiële 'wings' te behalen.

Raf krijgt een relatie met de verpleegster Emma en ze beleven een mooie zomer met elkaar. Als Raf de kans krijgt om zijn opleiding in de praktijk te brengen pakt hij deze met beide handen aan. Hij vertrekt naar Engeland om daar aan het front tegen de Duitsers te vechten. Hij laat hierbij alles achter wat hij heeft en uiteindelijk wordt niets meer van hem vernomen. Er wordt gemeld dat Raf verongelukt is en Danny brengt Emma het slechte nieuws. Ze zijn er beiden kapot van en in wederzijds verdriet vangen zij elkaar op. De vonk springt hierbij over en ondanks alle ellende vinden zij nieuw geluk in elkaar. Wanneer Raf weer voor de deur staat wordt alles anders en komen de twee vrienden lijnrecht tegenover elkaar te staan...

Een verhaal over broederschap, liefde en loyaliteit met als rode draad de vernietigende kracht van de Tweede Wereldoorlog.

https://www.bevrijdendevleugels.com

https://www.bevrijdendevleugels.com/en-toen-was-het-oorlog

https://www.bevrijdendevleugels.com/cast-etwho  • Comments(0)//blog.inwonersbestenomgeving.nl/#post1324