Inwoners Besteo

Inwoners Besteo

Inwoners Best en Omgeving

Om het laatste nieuws goed voor en door inwoners van Best en omgeving te laten plaatsvinden ben ik dit blog gestart. Suggesties altijd welkom. Voor meer evenementen kunt u terecht op www.inwonersbestenomgeving.nl/evenementen.

Ontdek dé nieuwste bands uit de regio tijdens Streekvijver @PopEi

MeiPosted by Diana Tue, May 09, 2017 16:30:05


Vrijdag 12 mei is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Goddammit Mike: (rock), Sparks & Maze (akoestisch/blues) en Einstein's Kitchen (rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.

Goddammit Mike:

Wat krijg je als je een beetje classics en een beetje indie rock combineert en er wat pop aan toevoegt? Goddammit Mike:! De band is begonnen in de Bunker in Eindhoven, het beruchte studentengebouw vlakbij TU Eindhoven. Na een nacht knoeien met muziek, kwam het bekende zinnetje “goddammit, Mike!” en de bandleden kwamen tot de conclusie dat de naam gevonden was. Goddammit Mike: was een feit!

Sparks & Maze

Sparks & Maze is een akoestisch duo bestaande uit Tilburgers Bas Meijs (zang) en Remy van Dun (gitaar). Ze brengen eigen nummers in een eigen stijl, van gevoelige luisterliedjes tot bluesy songs met een lekkere groove. Begin 2015 zijn ze begonnen met het schrijven van een eigen repertoire. Het pakkende stemgeluid van Bas en het inventieve gitaarspel van Remy nodigen uit om je mee te laten slepen in een samensmelting van gevoelens, ervaringen, ideeën en vooral goede muziek.

Einstein's Kitchen
Einstein's Kitchen is een vier mans cover rock-band die werkt aan eigen materiaal. De vier leden Richard, Rene, Kees en Alfred nemen ieder hun eigen invloeden mee, en zo ontstaat een breed repertoire rond alternatieve rock. Zeker bij de eigen nummers schuwt de band het niet buiten dat hokje te treden. Na een paar maanden repeteren in de huidige bezetting staat de band te trappelen de podia te beklimmen; het POPEI podium is een van de eerste.

Meer informatie: www.popei.nl

  • Comments(0)//blog.inwonersbestenomgeving.nl/#post1322