Inwoners Besteo

Inwoners Besteo

Inwoners Best en Omgeving

Om het laatste nieuws goed voor en door inwoners van Best en omgeving te laten plaatsvinden ben ik dit blog gestart. Suggesties altijd welkom. Voor meer evenementen kunt u terecht op www.inwonersbestenomgeving.nl/evenementen.

Slagwerkspektakel door CultuurSpoor op het Raadhuisplein

Laatste NieuwsPosted by Diana Tue, May 09, 2017 10:30:14


Op zaterdag 13 mei staan er op en rond de kiosk tal van slagwerkers die een concert verzorgen tussen 15.00 en 17.00 uur. Het zijn leerlingen en slagwerkgroepen onder leiding van docenten van CultuurSpoorBest Marcel te Brake en Ruud Diederiks.

Programma

Met een gevarieerd programma wordt het een waar spektakel. Enkele examenkandidaten brengen een deel van hun repertoire ten gehore, er zijn gastoptredens van SUpercussion uit Veldhoven en Amizade uit Sint Michielsgestel EN Amizade speelt samen met de samba groep Samba Cultura van Cultuurspoor. Echt alle slagwerkinstrumenten komen aan bod.

Samba Cultura

Dit zijn twee samba slagwerkgroepen van CultuurSpoor Best die los van elkaar repeteren; een jeugdgroep in de leeftijdscategorie vanaf 8 jaar en een oudere , gevorderde groep in de leeftijd vanaf 15 jaar. In de jeugdgroep zit jong aanstormend talent dat na verloop van tijd doorstroomt naar de grote groep. Deze groep bestaat uit gemotiveerde slagwerkers met als doel lekker samen te musiceren. Beide groepen spelen dezelfde stukken zodat ze bij dit slagwerkspektakel ook als één grote groep te zien zijn.

Zorg daarom dat u erbij bent op zaterdag 13 mei, ruim 30 slagwerkers op een middag!  • Comments(0)//blog.inwonersbestenomgeving.nl/#post1321