Inwoners Besteo

Inwoners Besteo

Inwoners Best en Omgeving

Om het laatste nieuws goed voor en door inwoners van Best en omgeving te laten plaatsvinden ben ik dit blog gestart. Suggesties altijd welkom. Voor meer evenementen kunt u terecht op www.inwonersbestenomgeving.nl/evenementen.

Jostiband treedt op in de Lidwinakerk

Laatste NieuwsPosted by Diana Tue, April 11, 2017 11:01:36

Op 20 mei treedt de Jostiband met 50 man sterk op in de Lidwinakerk. Vorig jaar vierde de Jostiband in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander haar 50ste verjaardag in een vol Ziggo Dome. Het orkest is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een populaire muziekformatie. Het succes hebben de muzikanten vooral aan zichzelf te danken. Elke woensdagavond oefenen ze met z’n allen hard aan het repertoire. En zaterdagochtend krijgen ze les in kleine groepjes. De kracht van het orkest is de verscheidenheid van instrumenten (van keyboards tot accordeons, van klokkenspellen tot bekkens) maar vooral het spelen met passie en hartstocht. Elke keer verrassen de orkestleden de bezoekers door te laten zien dat ze veel meer kunnen dan men denkt.

Ongeveer eens per maand geeft de Jostiband een optreden ergens in Nederland. En op 20 mei komen ze naar de Lidwinakerk in Best.

Het concert wordt georganiseerd als benefietconcert voor het Bijna Thuis Huis De Vlinder in Best.

Kaarten kosten EUR 15 en kunnen besteld worden door te mailen naar; Jostiband20mei2017@hotmail.com  • Comments(0)//blog.inwonersbestenomgeving.nl/#post1309