Inwoners Besteo

Inwoners Besteo

Inwoners Best en Omgeving

Om het laatste nieuws goed voor en door inwoners van Best en omgeving te laten plaatsvinden ben ik dit blog gestart. Suggesties altijd welkom. Voor meer evenementen kunt u terecht op www.inwonersbestenomgeving.nl/evenementen.

Lezing door schrijfster Marion Bloem- 13 april

Laatste NieuwsPosted by Diana Sun, March 26, 2017 11:30:35


Voor Marion Bloem is Bali al sinds 1977 haar toevluchtsoord, het eiland waar ze tot rust komt en ongestoord kan schrijven. In de vijfendertig jaar die sindsdien voorbij zijn gegaan, heeft ze het eiland zien veranderen. Bloems liefde voor de unieke cultuur, de hartelijke bevolking en de verdraagzaamheid die ervoor zorgde dat Bali een knooppunt van invloeden werd, bleef echter overeind.

In het boek Het Bali van Bloem zijn veertien verhalen opgenomen die ze in de loop der jaren schreef, maar ook nieuwe en uiterst praktische adviezen voor wie het paradijselijke eiland bezoekt.

Zo onthult ze de lievelingsplekjes die nauwelijks zijn veranderd sinds ze er voor het eerst kwam, ze vertelt waar het allerbeste Indonesische of Balinese eten geserveerd wordt en welke stranden haar favoriete zijn.

In de bundel is ook een selectie familierecepten en foto’s uit haar persoonlijk archief opgenomen.

20-22 uur voor € 6,00 € 4,00 voor bibliotheekleden!

Kijk voor meer info op: https://www.cultuurspoorbest.nl/index.php?id=239&pi=126&event_item_id=258&from=5  • Comments(0)//blog.inwonersbestenomgeving.nl/#post1300